KnitPro

The Believe Set - Verwisselbare Rondbreinaalden

3 - 6 mm

BESPAAR 105,00 € 105,00 €

Levering 2-6 Werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 € / Gratis vanaf 79,00 €

The Believe Set is een deel van The Mindful Collection van KnitPro, en een fijne set verwisselbare lace rondbreinaalden in staal!

De set bevat de 7 populairste maten, waar de breister behoefte aan heeft. The Mindful Collection verwisselbare rondbreinaalden zijn gemaakt van roestvrij staal, dit geeft een mooi en glad oppervlak. De naaldpunten zijn perfect voor zelfs de fijnste garens. Een inspirerend woord vind je lasergedrukt op elke maat om de breibeleving te verhogen en te herinneren aan de rust die kan uitgaan van handwerken.

In een separaat ritsetui vind je wolnaalden, een breinaaldenmeter en een hele serie steekmarkeerders. Daarbuiten ook kabels, aandraaisleutels en kabelverlengers. Al deze heerlijkheden zitten in een stoffen etui met de herkenbare roomwitte en blauwgroene kleuren.

Kabels in deze set hebben 3 lengtes. Ze zijn sterk en flexibel, hebben een gladde blauwgroene coating en zijn geheugenvrij. Ze hebben ook een 360 graden rotationsled, dit maakt dat ze niet draaien. Alle KnitPro kabels zijn compatible met alle KnitPro's verwisselbare rondbreinaalden.

De breinaalden worden geproduceerd met het milieu in gedachten en alle verpakkingen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Alle KnitPro breinaalden worden gemaakt in een familiebedrijf dat mensenrechten ondersteunt.

Maten in deze set: 3,0 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 & 6,0 mm

Lengte van de naaldpunten: 13 cm

Kabels: 60 cm, 80 cm & 100 cm

Toebehoren in deze set:

  • 1 paar kabelovergangen
  • 2 sleutels om aan te draaien
  • 4 eindstoppers
  • 1 breinaaldenmeter
  • 30 ronde steekmarkeerders in drie maten
  • 10 steekmarkeerders met sluiting
  • 10 split ring steekmarkeerders
  • 2 stopnaalden

Materiaal: Roestvrij staal

Pssst.... Het oude symbol, dat door de eghele The Mindful Collection  terugkomt, representeert het universum en het leven en een zoektocht naar heelheid.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken