Go Handmade

Veiligheidsogen - Mixpakket - Zwart - 25 paar

Met deze veiligheidsogen van Go Handmade - ook wel amigurumi-ogen genoemd - geef je je handgemaakte knuffels een lieve uitstraling! Ongeacht of zijn gehaakt, gebreid of genaaid. Al onze veiligheidsogen hebben een sluitmechanisme van doorzichtig plastic, en op de foto kun je zien hoe je ze monteert. De veiligheidsogen zijn zeer populair en nu koop je ze voor een goede prijs. We hebben een ruime keuze met verschillende kleuren en maten, dus je vindt vast wat je zoekt. Waar wacht je nog op?

De verpakking bevat de volgende veiligheidsogen:

  • Een mixpakket met 25 paar à 2 stk. veiligheidsogen met matchend sluitmechanisme. De veiligheidsogen zijn zwart en 5-8 mm.


Het product is getest en bevat geen schadelijke stoffen (certifikat EN71-3)

NB: Test altijd, of de veiligheidsogen goed vast zitten voordat het speelgoed in gebruik wordt genomen.


Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (1)

Veerle

Hele leuke oogjes. Geeft een leuk resultaat aan je knuffels. Er komt meer leven in je project. Handig voor te gebruiken
Ideaal dat er verschillende maten bij zijn.
Direct goed voor elk formaat van knuffel


Marleen

Meestal heb je vaak dezelfde maat oogjes nodig , maar soms gebeurd het dat je net een maatje groter of kleiner nodig hebt. Dan is dit zakje ideaal. Mooie oogjes met gemakkelijke sluitring.


Mia

Handige set met verschillende maten oogjes je hebt nu altijd de juiste maat oogjes bij de hand en hoeft er niet extra voor naar de winkel


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken