Cocoknits

Project Portfolio

24.500 points

This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Nu heb je de mogelijkheid om heel erg georganiseerd te zijn, als je met al je spullen onderweg bent. Meestal heb je boeken, tijdschriften, patronen enz. mee in je tas, en stel je eens voor, dat je alles kunt verzamelen in een mooie map van wasbaar papier. Hij is niet alleen geschikt voor A4 formaat - hij is ook uitgerust met vakjes voor potloden, telefoon, Ipad enz.

Zoals beschreven is de map gemaakt van wasbaar papier, en hij heeft een elastiek als sluiting. Er zitten 4 verschillende elastieken bij, dus je kunt wisselen naar je humeur Dat geldt zowel voor het elastiek aan de binnenzijde van de rug, als het elastiek, waarmee je de map sluit.

Afmeting:

Hoogte: 30,5 cm
Breedte: 23 cm
Diepte: 2 cm

Wasvoorschrift: Als je graag een meer versleten look wenst, en zachter materiaal, dan is er de mogelijkheid om de map te wassen in de wasmachine met koud water. Na het wassen kun je het materiaal tot een prop vouwen voor het aanbrengen van structuur. Laat het daarna aan de lucht drogen in zijn oorspronkelijke vorm. Verwijder het elastiek voor het wassen.


Lydia

mooi! Heel erg handig en leuk!!


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken