‘’Hier’’, mijn man geeft mij de grootste van onze koffers. We zijn aan het pakken voor een week vakantie in Italië, en hij weet na 21 jaar samen - ik móét garen mee hebben, heel veel garen. En ík weet dat ik garen mee moet hebben voor grote én kleine projecten, maar ook om ‘mee te spelen’ en voor nieuwe ideeën. Ik word rusteloos zonder garen ;-)

Ik heet Stine Hoelgaard Johansen en heb de laatste 7 jaar gewerkt als zelfstandig freelance designer. Ik heb geen vaste opdrachtgevers, maar heb contacten bij diverse handwerktijdschriften, zoals Hendes Verden, waar ik al 20 jaar voor ontwerp en Kreativ Strik en Alt om Håndarbejde, waar ik de laatste 7 jaar ontwerpen en patronen voor heb gemaakt. Bovendien geef ik les op Knitwork (een brei-community in Kopenhagen die in september een jaarlijks breifestival organiseert), Strik Bornholm (breifestival op het eiland Bornholm) en op de Kopenhaagse avondschool FOF, en nog meer, waar ik graag anderen deelgenoot maak van mijn technieken en kunnen.

Tenslotte, ik heb ook meerdere brei- en haakboeken uitgegeven, waaronder de nieuwste ‘’Tunesisk Hækling til de mindste’’ (Tunisch haken voor de kleintjes), die je hier bij Hobbii kunt kopen ;-)

Volg mij en mijn garen-leven hier:

Instagram

Blog

Meer over mij:

Stine Hoelgaard Johansen

Geboren in 1969

Wonend in Kopenhagen, Denemarken met Jakob en hun 2 kinderen.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken