Mijn naam is Jennifer. Ik woon in Göteborg, Zweden samen met mijn man en onze twee zoontjes Dylan en Tristan - ja, en natuurlijk onze kleine sphynx kat Pixie die altijd wil spelen, als ik vanuit huis werk.


Ik heb altijd een liefde voor haken gehad.

Ik startte met het haken van Amigurumi 9 jaar geleden. Toen haakte ik alleen patronen van anderen, maar na verloop van tijd begon ik mijn eigen te maken. In het begin waren mijn patronen slechts notities in een klein schriftje, die ik zelf amper kon lezen, want ik had geen plannen om ze te delen met anderen. Het was pas in 2015, toen ik met mijn instagram profiel begon, dat het mij duidelijk werd, dat mensen geïnteresseerd waren in mijn patronen. Dus in december 2015 maakte ik mijn allereerste patroon openbaar: een gehaakt peperkoekmannetje.


Al mijn designs zijn geïnspireerd door kawaii.

Kawaii betekent super schattig in het Japans - en dat is precies in mijn straatje. Ik houd er namelijk van om schattige gezichten toe te voegen aan alles dat ik maak. Bovendien ben ik een zoetekauw en daarom heb ik zoveel heerlijke ontwerpen gemaakt.


Ik heb vele plannen voor de toekomst. Eén ervan is, het ontwerpen tot mijn werk te maken, zodat ik verder kan gaan met het ontwerpen van schattige patronen die, hopelijk, een lach op de gezichten van mensen brengt.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken