Catalina Ungureano - ByKaterina

Mijn naam is Catalina, maar ik wordt Katerina genoemd.

Ik ben Roemeense en woon in Nederland, en ik hervond mijn liefde voor haken en alle garen-gerelateerde handwerken terug op een punt in mijn leven, waar ik mij overweldigd voelde door vele grote veranderingen: ik kreeg een kind, verhuisde naar een ander land, en werd huismoeder.

Mijn moeder leerde mij haken tijdens mijn jeugdjaren. Op een gegeven moment plaagde iedereen haar en zei, dat ik een betere haakster was geworden dan zij. Ik herontdekte het mooie handwerken 2 jaar geleden en daar ben ik blij mee.

In mijn jeugd vond ik het fijn om kleding te ontwerpen en ik maakte de kleding die ik graag wilde kopen, maar waar ik geen geld voor had. Nu houd ik van het haken van kleding en van het delen van mijn handwerk met anderen en om anderen te leren hoe ze het zelf kunnen doen.

Ik ontwerp haakpatronen in samenwerking met Hobbii die je gratis kunt vinden op Hobbii.nl, en ik ontwerp ook voor mijn eigen merk: ByKaterinaCrochet.

Ik begon ByKaterinaCrochet omdat ik graag aan iedereen wil laten zien, dat je moderne en mooie kleding kunt maken met ‘’ouderwets’’ handwerk.

Volg mij hier:

Instagram

Blog


Gratis

Leaf Me On

Super leuke top-rok

Bekijk het patroon

Gratis

Downy Cardigan

Luchtig cardigan in Kid Silk

Bekijk het patroon

Gratis

Pumpkin Sweater

Zachte merinowol sweater

Bekijk het patroon

Gratis
Gratis
Gratis

Delighted Sweater

Gemakkelijke sweater van Woolpower

Bekijk het patroon

Gratis

Diamonds Puff Sweater

Wordt uitgedaagd met de gehaakte Diamonds Puff Sweater

Bekijk het patroon

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken