Ik heb altijd een grote belangstelling gehad om iets met mijn handen te maken. Op school was handwerken het hoogtepunt van de week voor mij en als keuzevak koos ik natuurlijk voor ‘’Creativiteit voor jongeren’’.

Na mijn schooltijd volgde ik een basiscursus ‘’kunst en design’’ in de textiel. Hier kon ik veel verschillende technieken en soorten handwerken uitproberen, zoals vilten, breimachine breien, afwerken, patroon schrijven enz.

Op dit moment werk ik voltijds als operator bij een coating firma en in mijn vrije tijd is haken mijn grootste hobby. ‘s Avonds, als ik zit te haken, ben ik in mijn eigen creatieve wereld. Ik hou van spelen met kleuren en om te zien hoe mijn projecten groeien toer na toer. Het gebeurt vaak, dat nieuwe ideeën worden geboren tijdens het haken aan een ontwerp.

In samenwerking met Svarta Fåret heb ik patroonboeken ontworpen met gehaakte plaids, tafelkleden en pannenlappen in Mandala-vorm. In samenwerking met Hobbii ontwerp ik haakpatronen, die je gratis vindt op Hobbii.nl. Op mijn blog chrochetmillan.com vind je mijn patronen in Zweeds en Engels. Als je inspiratie zoekt, neem dan eens een kijkje op mijn Instagram-profiel @chrochet_millan.

Volg Camilla Lindberg hier:

Instagram

Facebook

Blog

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken