From Me To You

Organiser - Vintage Sari

14.000 points

This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here

Kies kleur:

Kleurige organiser van gerecyclede sari’s!

Deze mooie organiser is perfect voor degene, die haar accessoires graag netjes rangschikt. De organiser sluit met een rits.

Dit mooie etui is gemaakt door indische kleermakers van gequilte vintage crèpe zijden sari’s. Je bent verzekerd van een etui in fantastische gerecyclede materialen, en gegarandeerd vrij van plastic. Daardoor is elk etui uniek, en als je je gespaarde punten besteed aan dit etui, wacht je een leuke verrassing bij ontvangst. Je bestelt namelijk een etui in je lievelingstinten, en je ontvangt een uniek etui met patroon. Op onze website kun je voorbeelden bekijken. We hopen dat je blij verrast zult zijn :-)

Afmeting etui: ca. 21 cm x 14 cm x 2 cm.
Materiaal: 100% zijde
Wasvoorschrift: Dry clean

Over het materiaal Vintage sari’s:
Het materiaal voor deze tassen komt van sari’s die niet meer gedragen worden door de indiase vrouwen. Deze mooie en kleurige stoffen worden volgens traditie omgetoverd in tassen, plaids of andere producten, als ze niet meer voldoen als sari. Omdat we het hier hebben over vintage sari’s, kunnen er kleine gebruikssporen op de stof zitten. Dit is een deel van de charme en historie achter de tassen.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken