Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!   🎈SUPER-UITVERKOOP 🎈   Bespaar tot wel 67%

KnitPro

Nova Metal Verwisselbare Rondbreinaaldenset - Deluxe

3,5 - 8 mm

Gratis verzending
Bespaar 92,90 € 92,90 €

Levering 2.5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

De Knitpro Nova Metal Deluxe is een complete rondbreinaaldenset met 8 verschillende breedtes van 3,5 tot 8 mm. Het gepolijste oppervlak van de breinaalden maakt het breien met deze naalden tot een genot. Het innovatieve ontwerp maakt het makkelijk de kabel aan de breinaald te bevestigen, en zorgt voor een gladde transitie tussen kabel en breinaald, waardoor de steken gemakkelijk over beide glijden.

Het lichte doch sterke messing heeft verschillende voordelen. Het gewicht zorgt ervoor dat u uren kunt breien zonder last van uw handen of vingers krijgt. De stevigheid van het materiaal zorgt voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid.

Een gestroomlijnd productieproces maakt het mogelijk de Nova Metal-serie tegen een zeer voordelige prijs te verkopen. KnitPro Nova Metal - de beste en goedkoopste breinaalden van messing.

De set wordt geleverd in een mooi jacquard geweven etui, zodat u altijd uw rondbreinaalden op orde heeft. Deze leent zich voor de bewaring voor alle 8 paar rondbreinaalden tezamen met de bewaring van toebehoor en kabels.

Lengte van de naaldpunten: 11,6 cm 

De set bevat:
8 paar verwisselbare rondbreinaalden
Breedtes: 3.5 mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm
Kabels (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppers
1 kabelsleutels
1 set kabelverlengers
1 breinaaldmeter

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken