Hobbii

Neklamp Deluxe

text_you_save

€ 36,50  Vanaf € 14,70

Kies Grootte

Nieuwe en verbeterde versie met minder batterijverbruik.

Deze Neklamp Deluxe is de perfecte lamp voor zij die graag willen breien of haken met behulp van de juiste verlichting. De lamp kan rond de nek worden gedragen, zodat u beide handen vrij hebt. Met de Neklamp Deluxe, kunt u kiezen uit 2 lichtstanden. Het is eenvoudig om te wisselen. U drukt eenvoudigweg zacht op de aan/uitknop, waarmee u de lichtsterkte kunt instellen.

De twee uiteinden van de lamp bestaan uit LED-lampen die zowel afzonderlijk als tezamen kunnen worden aangezet. De twee lampen kunnen afzonderlijk van elkaar worden verplaatst en aangepast, zodat u verschillende objecten tegelijk kunt belichten, zoals bijvoorbeeld uw breiwerk en het patroon.

De neklamp is verkrijgbaar in twee groottes: 60 cm en 73 cm. Zit u met uw breiwerk ter hoogte van uw kin, raden wij u aan de kleine van 60 cm te kiezen. Wanneer u met uw breiwerk in uw schoot zit dan raden wij de grote versie van 73 cm aan.

Let erop dat er een kleine drukfout in de handleiding is geslopen. De batterijen zijn NIET inbegrepen in de doos. Je hebt twee AA batterijen nodig om de lamp in gebruik te nemen.

Volg de aanwijzing voor het plaatsen van de batterijen (zie afbeelding).

Technische informatie
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: tussen 6500 en 7500 kelvin

Carla Kooijman

Dit is echt een goede aankoop geweest! Deze lamp geeft echt goed gericht licht, en grappig: ik gebruik deze lamp vooral bij het lezen!!!! Dat gaat zelfs liggend in bed goed. Overbodig te vermelden dat het voor haken en breien ook handig is. Maar ja daar zullen de meeste mensen de lamp via deze site voor hebben aangeschaft denk ik.
Nog even te vermelden dat de service hier ook dik in orde is, de nek lamp die ik bestelde was niet goed, 1 van de lampjes deed het niet. Ik kreeg zonder problemen een nieuwe toegestuurd!


Berlinda

Wat een uitvinding!!! Vanaf dag 1 ben ik verkocht, vanaf het moment dat het wat donkerder wordt of ik zit ergens zonder de juiste verlichting dan hangt het in mijn nek. Geen stress meer, geen vermoeide ogen, altijd je lichtje bij hebben, heerlijk! Ik gebruik het ook om te lezen, zoals deze zomer onder de notenboom, lekker koel maar te donker. Maar nu niet meer! Is makkelijk te regelen en super licht in je nek!


Sandra

Ideaal. Ik kan rustig haken, waar ik wil. Lamp geeft mij genoeg licht om lekker lang door te kunnen gaan, zonder dat ik het “grote licht” aan hoef te doen. Alleen de nekhoes over de lamp schuiven is wat gefrutsel, omdat die natuurlijk maar net over de lamppast, maar dat is een eenmalige actie waar je later veel plezier van hebt.


Liliane Vermeulen

Een heel goede koop! Lamp geeft sterk wit licht en is goed af te stellen. Ook een lichtgewicht dus geen pijn in de nek. Met de voorbije hitte natuurlijk wel warm in de nek 😏😏 Ik vind het een beetje spijtig dat ik 60 cm bestelde. 73cm had beter geweest... ook de verzending ging vlekkeloos en snel. Ik ben zeer tevreden.


Silvia Van Den Berghe

Net binnen gekregen en meteen uitgeprobeerd. Ideaal, deze had ik veel eerder moeten hebben. Nu hoef ik niet midden op de dag de lamp aan te doen als het buiten niet helder is. Je kunt 'm in alle standen om je nek hangen en hij geeft met de laagste stand al meer dan genoeg licht. Absolute aanrader dus.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken