Go Handmade

Naaldstoppers - 24 stuks

Kies Tekst

Go Handmade's mooie verzameling naaldstoppers kun je opbergen in een zipperbag. De naaldstoppers glijden fijn over de naalden en houden de steken op de naald, zodat ze er bijv. niet afglijden, als het project in je tas zit. Ze zijn ook handig, als je de trui aan gaat passen, tijdens het topdown breien, want de steken blijven zo op de naald, het is ons allemaal wel eens overkomen dat we er een paar kwijt waren ;-)

Deze handige zipperbag voor het opbergen van naaldstoppers meet 15 x 12 cm en heeft een statement met zwarte letters op de voorkant. Kies uit twee varianten:

  • I could give up yarn, but I'm not a quitter!
  • These are a few of my favorite things 

In een verpakking zitten 24 naaldstoppers in verschillende maten en kleuren. Ze passen op naalden tot 8 mm.

8 stk small: 18 x 12 mm
8 stk medium: 16 x 10 mm
8 stk large: 14 x 10 mm

Kleuren: Mushroom, Blue, White Vintage Pink
Materiaal: EVA"

Joke

Wat een toppertjes! Ideaal om je werk even weg te leggen of als je vele steken moet tellen, ben je zeker dat er geen van je naalden schuiven. Er zijn verschillende maten, dus voor elke naald past wel eentje. Had ik deze (s) toppertjes maar eerder ontdekt ... SuPeR handig!!


Kholoud

Goede als je moet iets te wachten op de naald


Robine

Ideaal om je breiwerk even op pauze te zetten. De naaldstoppers zitten in een heel handig zip lock tasje, zodat ze niet gaan zwerven.


Ann

Ideaal, zowel wanneer je steken moet laten wachten, als om je breiwerk te vervoeren..


Martine

handige steken stoppers , als je steken moet laten wachten


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken