Kakej by Planetwize

Multibag - Medium

4.200 points

This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here

Multibags zoals deze van Kakaj by Planetwize, zijn eigenlijk onmisbaar in het dagelijks leven. Er komt geen einde aan de toepassingsmogelijkheden! De Multibag kan gebruikt worden als een kleine projectbag voor kleine garenwerkjes, of als een organiser in een grotere garentas. Ze wegen bijna niks en nemen weinig ruimte in als ze niet in gebruik zijn, en zo voorkom je gebruik van plastic e.d..

De tas is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerde biologische katoen, en sluit d.m.v. het aantrekken van het koord bovenin. Hij is blauw-wit gestreept aan de ene kant, dat gaat mooi samen met de lichte aardekleur aan de andere kant.

Deze multibag is gemaakt van GOTS gecertificeerde biologische katoen. Dit betekent dat hij is geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden, en zonder giftige giftige stoffen, o.a. bij het verven van de stof. Keuze van milieuvriendelijke producten maakt een duurzame levensstijl eenvoudiger en veel mooier. Ook over de verpakking is goed nagedacht.

Maten:
Medium: 25 x 30 cm
(pssst.. volg de link bovenaan en vind de multibag in een grotere maat)

Wasvoorschrift: wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

De Multibag is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in India.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken