Hobbii

Langwerpig binnenkussen - Deluxe

Wij houden van kussens die goede steun geven, terwijl we onze lievelingshobby uitoefenen. Als je, net als wij, zeer veel haakt en breit, dan kunnen armen, de nek, schouders, de rug etc. wel eens wat pijnlijk worden. Dan is het een goed idee, om kussens die steun geven te gebruiken. En dan is dit langwerpige kussen een geschikte kandidaat. Plaats het onderaan je rug, in de nek, onder de knieën, terwijl je met je benen omhoog zit. Kort gezegd kan hij gebruikt worden, waar je het meest de extra steun nodig hebt. 

Het kussen is gevuld met kapok, dat zich goed aanpast aan je lichaam.

Als je nog niet eerder hoorde over kapok, dan introduceren we het graag, want kapok is een fijn, milieuvriendelijk product

De kapokvezels komen uit zowel Zuid-Amerika, Afrika als Azië. Kapok is CO2 neutraal, omdat de bomen meer CO2 opnemen, dan wordt gebruikt tijdens het transport van de vezels vanuit het bos naar de gebruiker.

De kussens worden geproduceerd in een Deense naaistudio in Vietnam, waar veel aandacht is voor kwaliteit en voor de arbeidsomstandigheden van de werknemers.

Het breikussen is verkrijgbaar in een basic versie, die is gevuld met  polyester, en een deluxe versie, die is  gevuld met het natuurmateriaal kapok.

Materialen:
Overtrek: Katoen
Vulling: Kapok

Afmetingen:
Ca. 40 x 15 cm

Er wordt aangeraden om eventuele vlekken te behandelen met een doekje met warm water en milde zeep.

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (2)

Silke

Mooi kussen! Precies wat ik verwacht had.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken