KnitPro

Zing Verwisselbare Rondbreinaaldenset- 8 groottes

€ 70,50  Vanaf € 70,50

Deze fijne set van de KnitPro Zing serie bevat 8 paar verwisselbare rondbreinaalden met de meest populaire breedtes uit de Zing serie. De breinaalden zijn licht en glad, waardoor zij gemakkelijk door de steken gleiden.

De set bevat de volgende breedtes:
3.50 mm (Lichtgroen)
4.00 mm (Blauw)
4.50 mm (Blauwlila)
5.00 mm (Roze)
5.50 mm (Bruin)
6.00 mm (Donkerlila)
7.00 mm (Lila)
8.00 mm (Turquoise)

Daarbuiten bevat de set:
4 kabels: (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppers
4 kabelsleutels
1 set kabelovergangen

De set wordt geleverd in een mooi blauw-rood etui met een ritssluiting en plaats voor zowel de verwisselbare rondbreinaalden als de kabels. Kortom de perfecte rondbreinaaldenset!

Ineke

Ze zijn niet goedkoop en inmiddels is het een kleine investering, maar wat zijn de naalden van KnitPro Zing mooi. Ik heb nu deze set met verstelbare rondbreinaalden, de set met breinaalden met knop [40 cm lang/8 maten], de set sokkenbreinaalden aangevuld met nog wat grotere maten EN de haaknaaldenset. Alle naalden glijden makkelijk door je werk en zien er prachtig uit. Een aanrader voor iemand die net zo verslingerd aan handwerken als ik.


Alberdina Berghuis

Ik heb het afgelopen jaar meerdere sets van deze breinaalden en ook haaknaalden gekocht, de set met rondbreinaalden, de breinaaldenset 40 cm, de breinaaldenset 30 cm, de set met sokkenbreinaalden en de set met haaknaalden. Ik heb er een klein kapitaal aan uitgegeven, maar alle producten zijn het meer dan waard. Het materiaal is stevig en ziet er prachtig uit en het werken ermee is zeer prettig.


Anneleen

Super set!
Net mijn eerste trui gebreid hierop :-D
Het etui is heel handig om alles op te bergen. En de overgang van de naalden naar de kabel gaat heel vlot.


sofia

super handige set,
ben het aan het gebruiken voor een trui te breien en werkt zeer soepel


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken