KnitPro

Zing Kousenbreinaaldenset

Vanaf € 34,90  Vanaf € 34,90

Kies Lengte

Deze fijne set van KnitPro's Zing serie bevat 5 stuks van de 5 meest gebruikte breedtes van de kousenbreinaalden uit de Zing serie. De breinaalden zijn licht en glad, en gleiden als het ware door de steken.

Vergeet het wat saaie, grijze alluminium, de KnitPro Zing breinaalden is een serie van metaal met een licht gewicht, waarbij elke grootte een eigen mooie kleur heeft met een metalen uitstraling. 

De set met kousenbreinaalden van 15cm bevat de breedtes:
2.00 mm (Koraal)
2.50 mm (Donkerrood)
3.00 mm (Donkergroen)
3.50 mm (Lichtgroen)
4.00 mm (Blauw)

De set met kousenbreinaalden van 20 cm bevat de breedtes:
2.50 mm (Donkerrood)
3.00 mm (Donkergroen)
3.50 mm (Lichtgroen)
4.00 mm (Blauw)
4.50 mm (Blauwlila)
5.00 mm (Roze) 

De set wordt geleverd in een mooi rood-zwart etui met ritssluiting. De perfecte set voor kousen breiers!

MaryP

Pas een etui sokken breinaalden Zing 15 cm gekocht.
Een genot om mee te breien, mooie gladde punten, maar toch lopen de steken er niet gauw af. Doordat de naalden zo licht zijn, vallen ze niet uit het werk.
Tevens is het handig dat ze per maat gekleurd zijn. Bijkomend gemak dat je de naalden (als je er tijdelijk een aan de kant legt b.v.) gemakkelijk ziet liggen door de kleur.
Een mooi etui om je naalden netjes te bewaren zonder dat ze gaan “zwerven” tussen je andere breinaalden. Het blijven immers aparte juweeltjes.


Ann

Heel mooi etui en heel handig om weg te bergen, naalden blijven mooi bij elkaar. Gemakkelijk in gebruik zowel door de kleuren om ze te onderscheiden als de vorm om ermee te werken.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken