KnitPro

Trendz Verwisselbare Rondbreinaaldenset - Deluxe

Hier vindt u KnitPro's Trendz Verwisselbare Rondbreinaaldenset, een complete set met 8 verschillende rondbreinaalden van de Trendz-serie met populaire breedtes van 3,5 tot 8 mm.

De rondbreinaalden zijn gemaakt van acryl, een matriaal waarmee het prettig werken is. De breinaalden worden geleidelijk meer spits, waardoor ze zich goed lenen voor alle soorten garen. Daarnaast laten zij zich gemakkelijk vast houden, en bieden ze de juiste controle, ook waarneer u met gladde garens werkt. Dit maakt deze breinaalden in het bijzonder geschikt voor beginners. 

De set wordt geleverd in een praktisch roze etui welke sluit met een rits, en uitgerust is met een doorzichtige voorkant. In het etui is plaats voor zowel rondbreinaalden, kabels en toebehoor. 

Alle groottes van Trendz verwisselbare rondbreinaalden matchen die van de Symfonie en Nova Metal-serie, deze kunnen dus ook moeiteloos met de kabels en toebehoor van deze twee series gecombineerd worden.

De set bevat:
8 paar verwisselbare rondbreinaalden
Breedtes: 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0 en 8.0 mm
4 kabels (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppers
4 kabelsleutels
Vinyletui voor de bewaring van uw rondbreinaalden

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken