KnitPro

Trendz Verwisselbare Rondbreinaaldenset - Beginner

text_you_save

28,50 €  Vanaf 25,00 €

Hier vindt u KnitPro's Trendz verwisselbare Rondbreinaaldenset  voor beginners, een complete set met 3 van de meest populaire rondbreinaalden met breedtes van 4 tot 6 mm. 

De rondbreinaalden zijn gemaakt van acryl, een matriaal waarmee het prettig werken is. De breinaalden worden geleidelijk meer spits, waardoor ze zich goed lenen voor alle soorten garen. Daarnaast laten zij zich gemakkelijk vast houden, en bieden ze de juiste controle, ook waarneer u met gladde garens werkt. Dit maakt deze breinaalden in het bijzonder geschikt voor beginners.

De set wordt geleverd in een praktisch roze etui welke beschikt over een ritssluiting. De voorkant is doorzichtig, en het etui biedt plaats voor zowel rondbreinaalden, kabels als toebehoor.

Alle groottes van Trendz verwisselbare rondbreinaalden passen bij de Symfonie en Nova Metal-series, en de rondbreinaalden kunnen daarom gecombineerd worden met kabels en toebehoor van die twee series.

De set bevat:
3 paar verwisselbare rondbreinaalden
Breedtes: 4.0, 5.0 en 6.0 mm
3 kabels (1x60 cm, 1x80 cm, 1x100 cm)
6 stoppers
3 kabelsleutels
Vinyletui voor de bewaring van rondbreinaalden

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken