KnitPro

Nova Metal Verwisselbare Rondbreinaalden set - Beginner

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Hier vindt u een set verwisselbare rondbreinaalden van holle messing cillinders. Het gepolijste oppervlak maakt de rondbreinaalden een genot om mee te breien. Het innovatieve ontwerp maakt het makkelijk de kabels op de breinaalden aan te sluiten, en zorgt voor een gladde overgang tussen breinaald en kabel. De uiteindes van de breinaalden lopen spits toe, waardoor zij zich goed lenen voor allerlei breiprojecten voor zowel beginners als geoefende breiers. 

Het lichte en sterke messing heeft verschillende voordelen. Het lichte gewicht maakt de breinaalden zeer comfortabel te handteren, waardoor u uren kunt breien zonder last van uw handen of vingers te krijgen. De stevigheid van de messing zorg voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid. 

Een gestroomlijnd productieproces maakt het mogelijk de Nova Metal-serie tegen een zeer voordelige prijs te verkopen. KnitPro Nova Metal - de beste en goedkoopste breinaalden van messing. 

De set is verkrijgbaar in drie uitgaves: Beginner, Dikke breinaalden en Deluxe.

De beginnersset bestaat uit drie stuks verwisselbare rondbreinaalden met breedtes van 4, 5 en 6 mm, tezamen met 3 kabels met lengtes van 60, 80 en 100 cm, 6 stoppers en drie kabelsleutels.
De set wordt geleverd in een praktisch doorzichtig etui met drie vakken voor breinaalden en twee vakken voor toebehoor of kleine projecten.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken