KnitPro

Nova Metal Verwisselbare Rondbreinaalden

Vanaf € 5,00  Vanaf € 5,00

Kies Breedte

Verwisselbare rondbreinaalden van KnitPros Nova Metal serie. Deze verwiselbare breinaalden zijn zodanig ontworpen dat ze op alle KnitPro kabels passen.

Rondbreinaalden zijn van hol messing cillinders, welke met hun gepolijste oppervlak een genot zijn om mee te breien. Het innovatieve ontwerp maakt het makkelijk de breinaalden aan de kabels te koppelen, en zorgt voor een gladde overgang tussen kabel en naald. Hierdoor gleiden de steken als het ware over de naald en kabel. De uiteindes van de breinaalden lopen spits toe, wat ze geschikt maakt voor alle soorten breiprojecten voor zowel beginners als gevorderden.

Het lichte gewichte van de messing zorgt ervoor dat deze breinaalden comfortabel zijn te gebruiken, waardoor u uren kunt breien zonder last van uw handen te krijgen. De sterkte van de messing zorgt op zijn beurt voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid. KnitPro Nova Metal – de beste en goedkoopste breinaalden van messing.

Vergeet niet de kabels voor bij je verwisselbare rondbreinaalden - Je vindt ze hier

Lengte van de breinaalden (zonder kabel): 11,5 cm

Materiaal: Messing

Dione

Fijne naalden die met elk soort garen te combineren zijn. Sluit goed aan op kabel.


Maria

Fijne naalden. De draad glijdt soepel van de naald op de (sterke) draad en omgekeerd. Voor sokken waren achteraf gezien kortere naalden misschien handiger geweest.
Nadeel vond ik wel dat de draad, ondanks het handeltje, soms toch losdraaide.


Matthias

Erg goede naalden, ze draaien makkelijk op de kabels en zijn nog niet losgekomen.
Enig minpuntje is dat ze voor mij persoonlijk net iets te glad zijn in vergelijking met houten naaldpunten.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken