KnitPro

Nova Metal Verwisselbare Rondbreinaaldenset - Dikke Breinaalden

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Het gepolijste oppervlak van deze verwisselbare rondbreinaalden maakt het een genot om te breien. Het innovatieve ontwerp maakt het makkelijk de kabels op de breinaalden aan te sluiten, en zorgt voor een gladde overgang tussen breinaald en kabel. De uiteindes van de breinaalden lopen spits toe, waardoor zij zich goed lenen voor allerlei breiprojecten voor zowel beginners als geoefende breiers.
Het lichte en sterke messing heeft verschillende voordelen. Het lichte gewicht maakt de breinaalden zeer comfortabel te handteren, waardoor u uren kunt breien zonder last van uw handen of vingers te krijgen. De stevigheid van de messing zorg voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid.

Een gestroomlijnd productieproces maakt het mogelijk de Nova Metal-serie tegen een zeer voordelige prijs te verkopen. KnitPro Nova Metal - de beste en goedkoopste breinaalden van messing. 

 De set is verkrijgbaar in drie uitgaves: Beginner, dikke breinaalden en Deluxe. 

De set met dikke breinaalden bestaat uit drie verwisselbare rondbreinaalden van de KnitPro Nova Metal serie met breedtes van 9, 10 en 12 mm, tezamen met drie kabels met lengtes van 60, 80 en 100 cm, zes stoppers en drie garen sleutels. De set wordt geleverd in een doorzichtig etui met drie zakken voor breinaalden en twee zakken voor de bewaring van toebehoor of kleinere projecten.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken