Vanaf 8,50 €  Vanaf 8,50 €

Kies Breedte

Hier vindt u de verwisselbare rondbreinaalden van KnitPros Nova Cubics serie. De verwisselbare rondbreinaalden zijn zodanig ontworpen dat ze bij alle KnitPro kabels passen.

Vierkante rondbreinaalden als deze verwisselbare rondbreinaalden zijn ideaal voor alle breiers, aangezien ze gemakkelijk zijn vast te houden en minder moeheid in de handen en vingers geven. De unieke ergonomische vorm maakt het breien tot een spel. Deze breinaalden bevelen we ook aan voor mensen met artritis of zwakke polsen.

Met Nova Cubics geniet u van de kracht en het gladde oppervlak van de messing, tezamen met de vierkante vorm welke de breinaalden gemakkelijk doen vast houden.

Lengte breinaald: 11,5 cm
Materiaal: Messing

Evy

Deze naalden breien vlot. De puntjes zijn een heel klein beetje grof, waardoor je (zeker in het begin) de naalden zelf lichtjes bekrast. Maar dit kan geen kwaad en de dikte van de naalden is duidelijk leesbaar. Ik had deze vierkante naalden gekocht in het idee dat ze gemakkelijker werken dan ronde naalden, maar met garen rond de naalden vraag ik me af of er wel echt veel verschil is tussen deze vierkante en ronde naalden om te werken, omdat je het garen vast hebt. In ieder geval, ze werken goed, zelfs voor de beginner als ikzelf.


Frédérique

Fijne, stevige haaknaalden. Wel erg glad, dus als beginner is hout mogelijk een beter materiaal naald om mee te beginnen.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken