addi

Swings haaknaald

Vanaf 10,90 €  Vanaf 10,90 €

Kies Breedte

Nu is er ook de mogelijkheid om de fijne Swings haaknaalden per stuk te kopen. Addi Swings zijn kleurrijke, ergonomisch gevormde haaknaalden die hand en schouder ontlasten als je haakt. Het handvat is opnieuw ontworpen en verstevigd aan de binnenkant, en ze zijn natuurlijk nikkelvrij. Ze zijn geproduceerd van aluminium en hebben siliconen handgrepen, die 16 cm lang zijn en elke maat heeft z’n eigen kleur.

Lengte: 16 cm
Breedte: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0
Materiaal: Aluminium en siliconen
Kleur: Elke maat - eigen kleur

Christine

Ik heb al een aantal maten Addi haaknaalden in mijn bezit : ik wil geen andere meer ! Ze liggen zo comfortabel in je hand , echt top ! Inderdaad, ze zijn prijziger dan andere merken , maar het comfort om ermee te haken weegt echt niet op tegen de pijnlijke vingers die je soms krijgt met andere haaknaalden !


D.

Ik wil geen andere meer. Als je je haaknaald vasthoudt als een mes en je hebt pijnlijke vingers / handen zijn deze haaknaalden echt een aanraden. Ik heb sinds ik deze gebruik nagenoeg geen pijn meer in mijn handen van het haken.

In het kort geweldige haaknaalden!


J.E.

Werkt heel fijn! Vooral voor de maten die je vaker gebruikt (4-5 mm bijvoorbeeld) zeker een aanrader. Veel minder pijn dan wanneer je met reguliere haaknaald een paar uurtjes achter elkaar haakt.


Katja

Fantastisch! vooral de maten voor kleinere projecten en dunner garen, eindelijk geen pijnlijke handen meer. het resultaat is gelijkmatiger gehaakt. Superblij met mijn recentste aankoop :)


Monique

Ik haak al jaren met deze fantastische haaknaalden. Dankzij de ergonomische vorm kan ik , ondanks mijn reuma, toch enkele uurtjes per dag haken.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken