Prym

Set Ergonomische Wol haaknaalden - 3,5-6,0 mm

Deze ergonomische haaknaaldenset van Prym is het perfecte kado voor jezelf, of een mooi kado voor iemand anders. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook een droom om mee te haken en daarmee ook een stijlvol kado. De set bevat 5 ergonomische haaknaalden voor wol in verschillende maten. Elke maat heeft z’n eigen kleur, dat maakt ze makkelijk te onderscheiden van elkaar. Het belangrijkste van alles is het ergonomische handvat, die biedt maximaal comfort tijdens het haken. Het is gemaakt van een hoogwaardig anti-slip materiaal, lichtgewicht en dus goed voor de pols. De haaknaalden zijn glad, en de steken glijden onbekommerd over de naald en schacht.

Al met al een set, die met zijn op elkaar afgestemde kleuren, een hit zal zijn onder de haaksters.

In bovenstaande link vind je Prym’s bijbehorende set ergonomische wol haaknaalden in de maten 7 - 12 mm

Maten van de haaknaalden: 3,5 mm - 4,0 mm - 4,5 mm - 5,0 mm - 6,0 mm
Materiaal: Plastic
Lengte: 17 cm


Jolanda

Een fijne grip en geen kramp in de vingers meer.


an

minder pijn in mijn vingers


Ravenna

Very disappointed with them. I have had them for two months now. One of the broke off and the rest is as squeaky as a mouse. I have tried every single trick on google to 'unsqueak' them. I'm very sad about it, and I can't return them.

Do your research better than I did before buying them because they might not be the hook you want.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken