KnitPro Haaknaalden

KnitPro staat bekend voor producten van de allerhoogste kwaliteit welke tegen gunstige prijzen worden aangeboden. Zo'n vijf jaar is KnitPro al een van de leidende producenten van breinaalden, haaknaalden en andere toebehoor voor de internationale haak- en breimarkt. Op dit moment levert KnitPro haar producten in 50 landen verspreid over heel de wereld. 

Bij ons vindt u veel verschillende soorten haaknaalden van KnitPro, waarbij er voor ieder wel wat wils. Of u nu haaknaalden van hout, aluminium, bamboe, staal of acryl wenst. Het grootste deel van de producten van KnitPro zijn goed geschikt voor zowel beginners als ervaren hakers. Bij het maken van zowel grote als kleine projecten is het van belang om een haaknaald te gebruiken die goed in de hand ligt, en waarvan u geen lichamelijke klachten krijgt. 

Bij ons kunt de haaknaalden van KnitPro naar gelang uw behoefte zowel als set als individueel aanschaffen. Dus gaat u vooral op ontdekkingstocht in het grote KnitPro universum dat hier voor u ligt.
Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken