Haaknaalden met Licht

Nu is er geen excuus meer om s'avonds niet meer te gaan haken. Haaknaalden met licht zijn zeer populair en met goede rede. Het is namelijk niet altijd makkelijk te haken waar er sprake is van matige belichting, bijvoorbeel in de auto, in bed of op de bank. Zeker als u met donker garen haakt, is het voor het resultaat erg van belang om goed licht op de zaak te hebben. Met licht in uw haaknaalden heeft u altijd de nodig hulp bij de hand, en dat is waarom deze haaknaalden geliefd zijn.

Haaknaalden met licht worden aangedreven door batterijen, welke op hun beurt zo nodig eenvoudig kunnen worden vervangen. De kleine lamp in de spits van de haaknaald geeft noch te veel noch te weinig licht, wat het mogelijk maakt tot diep in de nacht te haken zonder hulp van andere lampen. De lamp licht de spits van de haaknaald op wat het makkelijker maakt om uw steken op orde te hebben en uw werk goed te kunnen zien. De haaknaalden hebben een ergonomisch handvat waardoor deze goed in de hand liggen en fijn zijn om mee te werken.

U zult merken dat de kwaliteit van de haaknaalden hoog is en de levensduur van de batterijen prettig lang, zodat u niet snel aan nieuwe batterijen hoeft te denken. Mocht dat toch het geval zijn kunt u de nodige extra batterijen op onze website kopen. Gelieve doch kennis te nemen van het feit dat er al batterijen met de haaknaalden met licht worden meegeleverd. Het is mogelijk de haaknaalden met een grootte van 2,5 tot 6,5 als set of afzonderlijk te kopen.

BESPAAR 21%

Haaknaald met licht - Afzonderlijk

€ 10,00  € 12,70
Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken