Clover

Haaknaald Soft Touch

€ 4,50  Vanaf € 4,50

Kies Breedte

De Soft Touch-haaknaalden van Clover zijn bijzonder goede haaknaalden die zeer comfortabel in de hand liggen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat u urenlang kunt haken zonder last van u handen of polsen te krijgen. De haaknaalden zijn verkrijgbaar in breedtes van 0.5 mm - 6.0 mm, wat maakt dat deze haaknaald met het oog op zowel grote als kleine projecten kan worden aangeschaft. De maten 2,0 mm - 6,0 mm zijn nikkelvrij.

Lengte: 13.5 cm
Breedtes: 0.5mm - 6.0 mm
Materiaal: Staal / ABS-plastic

Janna

Ik moest in het begin erg wennen, vooral omdat ik gewend ben te werken met haaknaalden met een zachte grip. Nu ik gewend ben (en de naald niet meer zo vaak uit m'n hand glijd) ga ik zeker meer maten van deze naald bestellen


Femke Linden

Ik ben gek op deze naalden. Fijn dat ze ook in kwart maatjes komen. De coating maakt echt dat ze heerlijk soepel haken in combinatie met katoen. Mijn ideale haaknaald voor amigurimi! Ik haak er vele uren per dag mee.


Cathy

Mijn favoriete haaknaalden, liggen goed in de hand, mijn handen worden veel minder zweterig (gênant haha) en ik kan dus langer doorwerken :)


Melinda

Ik vind dat deze pen goed in de hand ligt. Door het handvat makkelijk vast te houden zonder dat de haaknaald uit je handen glipt


Tinneke

Dit zijn echt mijn favoriete haaknaalden. Handig in gebruik, super licht en geen kramp meer in mijn vingers of hand


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken