Copenhagen Fibers

Garenkom

text_you_save

€ 50,00  Vanaf € 37,00

Verheug je erop om deze elegante garenkom in handen te krijgen. De garenkom voegt een vleugje scandinavisch design toe aan iedere handwerkplek. Hij ziet er niet alleen mooi uit, de kom is ook zeer functioneel. Met z’n minimalistische uiterlijk en z’n zware gewicht (bijna 1200 gr) zorgt de kom ervoor, dat zowel de bol garen als de kom op z’n plaats blijft. We hechten er veel waarde aan, dat iedere kom z’n eigen individuele finish heeft, dwz. elke kom is uniek.

Plaats de bol in de kom, trek de draad door de opening, leg het deksel op de kom en trek voorzichtig aan de draad, als je meer garen wilt hebben.

Materiaal: Gekleurd keramiek
Afmeting: ca. 17 x 17 x 18 (hoogte) cm


Over onze keramiek serie
De keramiek serie is geproduceerd door een familiebedrijf in een klein bergdorp in de Xiamen provincie. Het keramiek is handgemaakt, dat geeft alle onderdelen extra veel charme. Kleine variaties in oppervlak en vorm zijn een natuurlijk en charmant deel van de productie. Elk stuk heeft z’n eigen uitstraling gekregen. Iedere kom of vaas is een unicum - geen twee zijn er gelijk. 

Klare lijnen, stijlvol, tijdloos scandinavisch design - dat zijn de sleutelwoorden voor de serie.

De serie bestaat uit een reeks handige kleine en grotere potten en vazen voor het bewaren van je gereedschap; alles van chunky breinaalden tot de kleinste steekmarkeerders kan een plaatsje vinden in de verschillende schalen.

Het keramiek is exclusief rustiek en door en door gekleurd. De buitenzijde heeft een mooie matte finish, die geeft de verschillende schalen en vazen een ingetogen en zeer elegante uitstraling. De binnenzijde daarentegen is geglazuurd met een doorzichtige finish, die mooi glanst.

Geef je handwerkhoek persoonlijkheid met een vleugje scandinavisch design met onze stijlvolle keramiek serie.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een review

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken