Details over het garen

 • Categorie:
  Garens
 • Gewicht:
  500 g
 • Hashtag:
  #hobbiiluckybagacrylic

Luckybag Acryl - 500 g

€ 13,90  Vanaf € 13,90

Hier hebben we een spannende luckybag met 500 gram gemengd acrylgaren. Kleuren, merken en naalddikte zijn geheel willekeurig gemengd, wat betekent dat je veel verschillende bollen kunt ontvangen, maar ook dat je allemaal gelijke bollen kunt ontvangen. Het enige dat je zeker weet, is dat je 500 gram heerlijke acryl ontvangt. Durf jij het aan om deze luckybag te bestellen?

Veel plezier van je luckybag!

NB: Let er op dat er bollen van zuivere acryl in kunnen zitten, maar ook mixbollen.

Liselotte

Blij verrast door de inhoud van de lucky bag. Niet alleen puur acryl-bollen gekregen, maar ook mixen met alpaca en mohair! En twee kerstverloopcakes, mooi op tijd. Leuke hieraan is dat je dus soms producten krijgt die je misschien zelf niet zo snel zou kopen, maar waar je je dan door kan laten inspireren. Ben erg benieuwd wat ik ermee ga maken.
Voelde me zeker "lucky" met de bollen.


Dione

Een ontzettend leuke verrassing met garens die mij op de website nog nooit zijn opgevallen maar toch erg leuk zijn! Ik kreeg van elk bolletje 2 per kleur/soort, wat mij enorm beviel. Zeker een aanrader als je eens wat nieuws wil proberen!


Anouk

De inhoud van de zak heeft mij echt verrast! Leuke bollen die ik zelf nooit zou bestellen. Zeker een aanrader om deze zak te bestellen


Danique

Leuke diverse bag! Er zat reflecteerende garens bij en mohair, dingen die ik nooit zelf gekocht had. Erg leuk!


Emmely

Ik ben echt supper blij met mij luckybag. De bollen die ik heb gekregen passen qua kleur echt perfect bij elkaar. Het was ook fijn dat ik van een paar van de bollen 2 de zelfde kleur. Ik heb er echt een hele leuke tas mee gemaakt en ik kwam geen garen tekort. Hiervoor heb ik in totaal 6 bollen gebruikt, maar ik had nog 2 bollen in de tas zitten. Hiermee heb ik een leuke en simpele etui gemaakt. I love it.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Details over het garen

 • Categorie:
  Garens
 • Gewicht:
  500 g
 • Hashtag:
  #hobbiiluckybagacrylic

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken