Details over het garen

Categorie Garens
Merk Hobbii
Samenstelling 100% polyester
Gewicht 100 g
Lengte 120 m
Aanbevolen breinaald 6,5 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 10 steken x 14 naalden
Garengroep Super Bulky
Wasvoorschrift Machinewasbaar 40ºC / Mag niet worden gestreken / Liggend drogen
Hashtag #hobbiibabysnuggleprint

Hobbii

Baby Snuggle Print

Super Bulky100% Polyester

€ 6,90  Vanaf € 6,90

Kies kleur:

Dik, wollig en super zacht – zo kun je Baby Snuggle Print het best omschrijven.

Baby Snuggle Print is een microfiber garen en misschien ken je dit type garen al, dat veel wordt gebruikt voor bijv. knuffels, plaids en superzachte ochtendjassen. Het met chenille vergelijkbare oppervlak maakt het garen zo ongelooflijk zacht, dat het lastig is om er vanaf te blijven. 

Baby Snuggle Print heeft een zintuigen stimulerend oppervlak, en is daardoor een hele goede keuze voor baby- en kinderproducten, bijv. een superzachte plaid of de zachtste knuffelbeer. Het is ook zeer geschikt voor in het interieur, voor kussens of een wollige poef… 

Vergeet ook zeker niet dat je het garen ook kunt gebruiken om iets te haken of te breien voor jezelf. Fijne, zachte truien in Baby Snuggle Print, die aanvoelen alsof je gekleed bent in een omhelzing.  

Begin en beëindig je werk in Baby Snuggle altijd als volgt:
1. Bind een kleine, maar strakke knoop aan het uiteinde van het garen, als je het werkstuk begint en weer, als je stopt en de draad afknipt.

of

2. Brand voorzichtig heel voorzichtig het uiteinde van de draad dicht. Het zal smelten tot een klein hard bolletje.
Herhaal dit iedere keer als je stopt en wisselt van bol.

Dat is om er zeker van te zijn, dat de vezels niet uit het garen “glijden’’, terwijl je ermee werkt. 

Baby Snuggle Print draagt het Oekotex-keurmerk, en het mag in de wasmachine worden gewassen, dat is zeer handig, omdat dit garen vaak gebruikt wordt voor kleine kinderen.

Als je de voorkeur geeft aan een effen variant kun je Baby Snuggle Solid hier op onze website bekijken. Je vindt de link iets hoger op de pagina, boven deze tekst. 

De Print versie heeft iets minder volume dan Solid, maar kan gehaakt en gebreid worden met dezelfde maat naald. Je zou het verschil kunnen zien als je Print en Solid in hetzelfde project gebruikt en we raden daarom aan om ze apart te gebruiken. Omdat Snuggle een dik garen is, waar weinig steken al snel veel cm zijn, geeft dat een verschil in grootte van de uiteindelijke projecten in de twee varianten. 

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (7)

Goedele Verstringe

Erg zacht en dik garen babydoekje gehaakt was snel klaar


HTimmer

Mooi garen. Deken gemaakt. Maar wel jammer dst de chenille op sommige plekken in de bol los ligt en je dus alleen een heel dun stukje draad hebt. Hoop dat de deken er niet stuk van gaat.


Lilian

Super mooi, wel jammer dat er tot nu toe alleen haal patronen voor zijn, zo’n deken of knuffeldoekje met een breipatroon zou ik erg leuk vinden😇


Lilian

Erg leuk dit garen! Wel erg jammer dat alle patronen gehaakt zijn. Ik ben een breier en zou graag zo’n deken of knuffeldoekje in een gebreid patroon zien


Heleen Middeldorp

Er komen allemaal pluisjes vrij tijdens het haken. Ik weet niet of dit veilig is voor een baby. Jammer, want het voelt zo lekker zacht.


Schrijf een review

Details over het garen

Categorie Garens
Merk Hobbii
Samenstelling 100% polyester
Gewicht 100 g
Lengte 120 m
Aanbevolen breinaald 6,5 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 10 steken x 14 naalden
Garengroep Super Bulky
Wasvoorschrift Machinewasbaar 40ºC / Mag niet worden gestreken / Liggend drogen
Hashtag #hobbiibabysnuggleprint

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken