Copenhagen Fibers

Dekschaal

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Een prachtige manier van opbergen is met deze twee stijlvolle dekschalen. De schalen zijn verkrijgbaar in twee verschillende groottes en vullen elkaar aan op een mooie manier. De kleine is perfect voor allerlei klein gerei, dat onmisbaar is tijdens het handwerken, zoals steekmarkeerders, knopen, puntbeschermers, naalden, etc. De grootste van de twee is zeer geschikt voor het wat grotere spul, zoals meetlint, stekenhouders, klein schaartje, etc.

Zoek je een plek voor het bewaren van sokkennaalden of haaknaalden op een mooie manier, dan kunnen deze twee dekschalen mooi gecombineerd worden met onze zeskantige naaldenhouder. Deze vullen elkaar prachtig aan.

Materiaal: Gekleurd keramiek
Afmeting: Kleine dekschaal: ca. 9,5 cm x 5 (hoogte) cm
Grote dekschaal: ca. 13-13,5 cm x 6-6,5 (hoogte) cm


Over onze keramiek serie 
De keramiek serie is geproduceerd door een familiebedrijf in een klein bergdorp in de Xiamen provincie. Het keramiek is handgemaakt, dat geeft alle onderdelen extra veel charme. Kleine variaties in oppervlak en vorm zijn een natuurlijk en charmant deel van de productie. Elk stuk heeft z’n eigen uitstraling gekregen. Iedere kom of vaas is een unicum - geen twee zijn er gelijk. 

Klare lijnen, stijlvol, tijdloos scandinavisch design - dat zijn de sleutelwoorden voor de serie.

De serie bestaat uit een reeks handige kleine en grotere potten en vazen voor het bewaren van je gereedschap; alles van chunky breinaalden tot de kleinste steekmarkeerders kan een plaatsje vinden in de verschillende schalen.

Het keramiek is exclusief rustiek en door en door gekleurd. De buitenzijde heeft een mooie matte finish, die geeft de verschillende schalen en vazen een ingetogen en zeer elegante uitstraling. De binnenzijde daarentegen is geglazuurd met een doorzichtige finish, die mooi glanst.

Geef je handwerkhoek persoonlijkheid met een vleugje scandinavisch design met onze stijlvolle keramiek serie.

Frédérique

Mooi glad afgewerkt. Erg netjes en stevig.


Bettina

prachtig in huis en makkelijk,


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken