BESPAAR 25%

Details over het garen

Merk Cotton Kings
Samenstelling 100% katoen
Gewicht 200 g
Lengte 800 m
Aanbevolen breinaald 2,5 - 3,5 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 25 steken x 34 naalden
Garengroep Fine
Wasvoorschrift Machinewasbaar tot op 30 ºC / Vermijd gebruik droger
Hashtag #hobbiitwirls

Koop meer - bespaar meer

Aantal Bespaar Prijs/stuk
6 40% € 8,10
text_you_save

€ 13,50  Vanaf € 10,10

Kies kleur: Kleur

Twirls is een fijn 'cake garen' van 100% zacht katoen. Het garen bestaat uit 4 dunne katoenen draden wat het perfect maakt voor sjaals, kleden en omslagdoeken waarbij de mooie kleurveranderingen goed tot hun recht komen.

Cotton Kings Twirls is verkrijgbaar in veel mooie kleurencombinaties en in grote fijne bollen van 200 gram met een looplengte van ca. 800 meter. Sommige van deze kleuren (6-10) zijn in het populaire ton-sur-ton kleurverloop en wisselen met 1 draad per keer. Daardoor wordt de lange kleurwissel evenredig verdeeld over de 800 meter met een prachtig resultaat, gehaakt zowel als gebreid. Ze hebben een mooi kleurverloop op de manier van licht naar donker - of andersom, het ligt er aan of je van binnenuit of buitenaf aan de bol begint.

Gebruik ze voor sjaals en zomerse omslagdoeken, zodat het kleurverloop helemaal tot zijn recht komt in één groot project. Een leuke bolero, een zomerjurk of een zomertruitje zijn ook allemaal projecten die zich goed lenen voor deze bollen, voor groot én klein.

Uit 1 bol kun je ca. 1 sjaal maken.

Tip: Haal de 4 draden door een kraal voordat je aan de bol begint, dan weet je zeker dat je steeds alle 4 draden gebruikt.

Dit garen is OEKO-TEX gecertificeerd (nr 1976-294). Meer informatie over dit certificaat kun je vinden via : https://www.oeko-tex.com/en/. Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (36)

Vivianne Lo

Een tijd geleden de Galaxy Opal gekregen. Ik heb er een paraplu mee omgehaakt tot parasol als geschenk. Met de symboliek dat de ontvanger een zeer diverse groep coördineerde en ook wel "mee onder haar paraplu nam" bij gelijk wat voor problemen.
Het haken ging zoooo heerlijk en de overgang naar de volgende kleur zo subtiel dat er dachten dat ik heel erg hard heb moeten zoeken naar de schakeringen om het verloop zo mooi te laten gebeuren of dat ik de parasol nadien nog zelf gekleurd had.


Anny Smit-Gankema

Ik heb van deze wol 1 sjaal gemaakt er ben nog bezig met een. daarna zal ik er nog een maken.Het is een heerlijke wol, zacht en goed hanteerbaar. De kleuren zijn erg bijzonder met prachtige effecten. Door omstandigheden kan ik nu niet veel doen maar tegen de winter zal ik het vast weer oppakken. Ik raad deze wol dan ook aan voor breidsters en haaksters. Het is zeker de moeite waard om het te proberen. Prachtige resultaten. Veel haak en brei plezier toegewenst.


Hilde

Ik ben heel tevreden van jullie garen in het algemeen en. Hoewel ik deze twirls vorig jaar al bestelde, ben ik tot nu enkel aan proeflapjes geraakt... en deze vallen heel goed mee. Ik weet nog niet of het een omslagdoek wordt of toch een zomervestje uit 1 stuk gehaakt. Ik dat dit heel mooi zal zijn met het kleurverloop!


Suzanne Jansen

Ik heb een tijdje geleden de paarse twirl gekocht. Ik heb er een driehoeksjaal van gehaakt met iedere keer een klustel van 3 stokjes. Ik ben zelf niet zo van de sjaals (en had de sjaal eigenlijk gemaakt voor iemand anders) maar deze heb ik zelf gehouden. Ik ben er erg blij mee en het draagt heerlijk!!!


San

Zalig garen om mee te werken. Eén klein probleempje, als je vanuit het midden van de bol begint, verliest het stevigheid en zakt het als een pudding in de knoop. Maar daar heb ik ondertussen ook al een oplossing voor, steek de bol in een oude panty of sok en opgelost.....


Schrijf een review

Details over het garen

Merk Cotton Kings
Samenstelling 100% katoen
Gewicht 200 g
Lengte 800 m
Aanbevolen breinaald 2,5 - 3,5 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 25 steken x 34 naalden
Garengroep Fine
Wasvoorschrift Machinewasbaar tot op 30 ºC / Vermijd gebruik droger
Hashtag #hobbiitwirls

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken