addi

Click Verwisselbare Rondbreinaalden - Turbo

Vanaf € 10,50  Vanaf € 10,50

Kies Breedte

Hier hebben we een serie addiBasic verwisselbare rondbreinaalden in messing. addi si bekend van haar hoogwaardige producten en deze voldoen helemaal aan de slogan ”Luxe voor de handen”. Deze verwisselbaren rondbreinaalden zijn hol van binnen, dat zorgt voor een goede warmtegeleiding en de naalden voelen niet koud. Het maakt ook dat de naalden merkbaar lichtgewicht zijn. De addiBasic serie heeft gemiddelde punten, dat maakt ze geschikt voor de breisters die de naaldpunt met hun vingers wegduwen..

Alles bij elkaar krijg je naalden die goed in de hand liggen en een lange levensduur hebben.

De naalden hebben gladde, wit-bronzen messing punten en het metaal is nikkelvrij. De naalden zijn bekend onder de koosnaam "Turbo", want je hebt echt de mogelijkheid om snel te breien met deze naalden! De naalden zijn in het bijzonder geschikt voor wol.

Met deze rondbreinaalden is het gemakkelijk breien. Zet de naalden op de gekozen addi-Click kabel, draai iets, en "KLIK" - klaar om te beginnen. Om de kabel weer los te maken, draai je de andere kant op en trekt de twee delen gemakkelijk van elkaar.

Let er op dat de kabels niet meegeleverd worden bij deze koop. Die vind je via de link boven de tekst. In deze verpakking zitten 2 naaldpunten zonder kabel.

Alle kabels en naaldpunten in de addi-Click serie zijn compatible met elkaar.

Lengte van de naald: 13 cm
Naalddikte: 3,5 - 10 mm
Materiaal: Nikkelvrij messing
Kleur: Zilver

Het hoofdkantoor en de fabrieken van addi liggen in Duitsland


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken