addi

Sock Wonder

Vanaf € 8,10  Vanaf € 8,10

Kies Breedte

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Deze mooie, kleine rondbreinaald van het Duitse Addi maakt het breien van sokken, mouwen, wanten en babykleding eenvoudiger. De Addi Sock Wonder is een asymmetrische rondbreinaald, die het gemakkelijker maakt, als je werkt aan kleine projecten met een kleine omtrek. De naalden hebben namelijk een verschillende lengte; de lange naald is 70 mm en de korte naald is 45 mm. Je gebruikt ze als volgt, je breit met de lange naald in de rechterhand, terwijl je de korte in de linker houdt. Ben je linkshandig, dan natuurlijk omgekeerd. Met deze naalden heb je de mogelijkheid om een sok te breien, zonder van naald te wisselen onderwijl. De kabel is dezelfde als bij Addi’s andere rondbreinaalden, glad en licht, maar is slechts 25 cm lang.  Omdat de naalden zo fijn zijn gemaakt, met een zeer gladde overgang tussen naald en kabel, Krijg je gewoon zin om er mee te gaan breien.

Je kunt deze naalden ook kiezen in een "LACE" uitgave, als je een meer spitsere naald wenst voor gecompliceerde projecten met fijnere garens. Klik dan hier.

Addi heeft het hoofdkantoor in Duitsland en hun producten zijn ook geproduceerd in Duitsland. Met Addi’s gereedschap ben je zeker van kwaliteit met een lange levensduur! De naalden zijn nikkelvrij en kunnen daarom ook gebruikt worden door personen met een allergie.

Materialen: Nikkelvrij messing
Lengte kabel: 25 cm
Lengte van de naalden: 45 mm en 70 mm
Dikten: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 mm


Renee

Hele fijne, gladde rondbreinaald voor sokken! Voor echt kleine maten is hij wat lang, maar verder top!


Martine

Goede kwaliteit breinaald. Breien gaat veel vlugger.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken