Pony

Perfect Korte Verwisselbare Rondbreinaaldenset

€ 95,00  Vanaf € 95,00

Set met korte verwisselbare rondbreinaalden in duurzaam hout van Pony Perfect.

De Pony Perfect korte verwisselbare rondbreinaalden zijn gemaakt door het samen persen van drie houtsoorten. Op deze manier ontstaat het mooie kleurenspel vanzelf en 100% zonder kunstmatige kleurstoffen. De gekozen houtsoorten geven een mooie, gladde, sterke en flexibele naald om mee te werken. De overgang tussen naald en kabel is glad, dus de steken glijden soepel heen en weer. Bovendien is het verwisselen van de naaldpunten eenvoudig door het handige schroefsysteem. Met Pony Perfect krijg je kwaliteit voor je geld.

Deze fijne set korte verwisselbare rondbreinaalden zit in een mooi vilten etui met vijf populaire naalddiktes. Zou je willen aanvullen met meerdere maten, of meer kabels willen hebben, volg dan de links hoger op deze pagina. De set bevat bovendien de noodzakelijke toebehoren.

Inhoud:

  • 5x set naaldpunten: 3.5 - 4.0 - 4.5 - 5.0 - 5.5 mm
  • 3 kabels: 40 - 60 - 80 cm
  • 2 stoppers
  • 1 connector

Vilten etui:

Breedte: 14 cm
Lengte: 12,5 cm

Naaldlengte: 10,5 cm (let op, de gezamenlijke lengte van de naaldpunten trek je af van de lengte van de kabel  waarmee je gaat werken) 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken