BESPAAR 11%

KnitPro

Nova Metal Sokkenbreinaaldenset - 15 cm 2-4mm

text_you_save

€ 43,60  Vanaf € 39,00

Hier vindt u een set die speciaal ontworpen is voor kleine projecten, perfect voor kousenbreiers met een voorkeur voor een wat langere naald.

De kousenbreinaalden zijn gemaakt van holle messingen cillinders met een gepolijst oppervlak. Dit maakt de breinaalden erg licht, en het breien tot een soepel en gemakkelijk werkje. Het gladde, gepolijste oppervlak laat de steken moeiteloos over de naalden glijden. De uiteinden worden geleidelijk meer puntig, waardoor ze goed geschikt zijn voor alle soorten breiprojecten - inclusief kant!

Het lichte doch sterke messing heeft verschillende voordelen. Het gewicht zorgt ervoor dat u uren kunt breien zonder last van uw handen of vingers krijgt. De stevigheid van het materiaal zorgt voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid.

Een gestroomlijnd productieproces maakt het mogelijk de Nova Metal-serie tegen een zeer voordelige prijs te verkopen. KnitPro Nova Metal - de beste en goedkoopste breinaalden van messing.

De set bestaat uit 5 sets van 5 kousenbreinaalden van de Nova Metal serie met breedtes van 2 tot 4 mm, waarbij alle breinaalden een lengte hebben van  15 cm. De set wordt geleverd in een handig etui welke gemakkelijk mee op reis kan.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een review

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken