KnitPro

Royalé Swivel Rondbreinaald

Vanaf € 12,90  Vanaf € 12,90

Kies Lengte / Dikte

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Koop in, voordat het te laat is!

Splinternieuwe serie van luxe-breinaalden van KnitPro.

Deze Royalé Swivel-serie bestaat uit fijne rondbreinaalden met een berkenhouten kleur en is uitgerust met metalen punten. De breinaalden beschikken zowel over een goede stevigheid als een verfijnd ontwerp. Deze breinaalden hebben de natuurlijke eigenschappen van het hout, tezamen met kleur voor elke grootte. Hierdoor is het gemakkelijk schakelen tussen de verschillende groottes.
De kabelovergangen zijn glad, zodat de steken ongehinderd over de naalden gleiden. De kabels zelfs zijn flexibel en stevig, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gevouwen zonder dat ze schade op lopen.

De berkenhouten breinaalden zijn ideaal voor alle types garen, daar zij eenvoudig door de steken gleiden zonder het garen te ontrafelen. De rondbreinaalden zijn vekrijgbaar met breedtes van 3 tot 12 mm, en in vier verschillende lengtes: 40, 60, 80 og 100 cm.

Het fijne natuurmateriaal maakt dat de breinaalden erg comfortabel zijn om mee te werken, en dat u uren kunt breien zonder moeheid in de handen of vingers te krijgen.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een review

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken