KnitPro

Trendz Verwisselbare Rondbreinaalden

Vanaf € 3,20  Vanaf € 3,20

Kies Breedte/Kleur

Verwisselbare rondbreinaalden van KnitPro’s Trendz-serie.

Deze rondbreinaalden zijn gemaakt van acryl, een materiaal waarmee het erg prettig werken is. De breinaalden lopen spits toe, wat maakt dat ze voor elk soort garen zijn te gebruiken. Daarnaast zijn ze prettig om vast te houden, en bieden ze een goede controle, ook wanneer u met gladde garens werkt. Dit maakt deze breinaalden ideaal voor beginners.

De kabelovergangen zijn zodanig ontworpen dat het eenvoudig is kabels op deze breinaalden aan te sluiten. De gladde overgang tussen breinaald en kabel zorgt ervoor dat de steken gemakkelijk over de breinaald en kabel gleiden.

De rondbreinaalden zijn te verkrijgen in breedtes van 3,5 tot 12 mm. Elke breedte heeft een bepaalde kleur, wat de breinaalden een leuke twist geeft. 

Met de KnitPro Trendz breinaalden krijgt u kwaliteits breinaalden voor een voordelige prijs.

Vergeet niet de kabels voor bij je verwisselbare rondbreinaalden - Je vindt ze hier

Lengte van de breinaalden (zonder kabel): 13 cm

Materiaal: Acryl

Anja

Als je net als ik los breit en ook niet beroepsmatig kun je deze simpele?? Versie van de naalden heel goed gebruiken.
Voor dunnere naalden die ik vaak gebruik kies ik voor andere versies


Astrid

Zeer goede naalden! Zeer leuk dat elke maat een andere kleur heeft. Hou er wel rekening mee dat deze niet geschikt zijn voor op korte draad, ik heb draad 60-100 cm en gebruik magic loop


Kirsten

Hele fijne naalden. In het echt zien ze er nog een stuk mooier en luxer uit dan op de afbeelding op de website. Ze werken prettig en zijn makkelijk aan de kabel te bevestigen.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken