BESPAAR 20%

KnitPro

Basix Birch Rondbreinaalden

text_you_save

Vanaf € 3,50  Vanaf € 2,80

Kies Lengte / Dikte

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Hier vindt u rondbreinaalden van berkenhout van KnitPro’s Basix Birch-serie. De breinaalden tonen het natuurlijke karakter van berkenhout, waaronder zowel de stevigheid als de lichte kleur. De kabelovergangen zijn glad, waardoor de steken gemakkelijk over de breinaalden gleiden. Daarnaast zijn de kabels goed buigzaam doch stevig, waardoor ze eenvoudig zijn samen te vouwen zonder ze te beschadigen. 

Berkenhoutenbreinaalden zijn ideaal voor het dikkere garen, aangezien ze gemakkelijk door de steken gleiden zonder het garen te ontrafelen. Deze rondbreinaalden zijn verkrijgbaar in zes verschillende lengtes, te weten 40, 60, 80, 100, 120 en 150 cm, en met breedtes van 4 tot 25 mm, waardoor er voor elk project wel een breinaald is.

Het fijne natuurlijke materiaal maakt dat de breinaalden comfortabel zijn te gebruiken, en dat u urenlang kunt breien zonder moeiheid in uw handen of vingers kunt krijgen.


Melanie

Dit zijn hele lichte fijne naalden de overgang van naald naar draad is heel glad


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken