Prym

Ergonomische Sokkennaaldenset

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Prym heeft deze zeer goed geteste sokkennaaldenset samengesteld voor degenen die prijs stellen op comfort tijdens het sokken breien. De ergonomische sokkennaalden zijn licht, flexibel, iets buigbaar, en gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. Ze hebben druppelvormige naaldpunten, die soepel door het garen glijden, en tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat het garen niet zo snel van de naald glijdt. Daarom zijn deze naalden ook geschikt voor beginners. De unieke, driehoekige vorm van de schacht helpt bij het laten glijden van de steken, je hoeft ze niet steeds op te schuiven.

Met deze naalden ben je ook vrij van het klikgeluid, dat typisch is voor het breien. Prym’s ergonomische sokkennaalden zijn geluidloos! 

Deze exclusieve set bevat 4 sets sokkennaalden in de maten 2,5 mm, 3,0 mm, 3,5 mm en 4,0 mm, e lk met hun eigen kleur, om snel en eenvoudig de juiste maat te kiezen. De maataanduiding vind je natuurlijk op elke naald, en het mooie kleur-harmonische ontwerp vind je ook op de verpakking, dat zet het puntje op de i.

Alles samengevat is dit een prachtige set voor iemand, die kwaliteit en ontwerp op waarde weet te schatten.

Naaldmaten: 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4,0 mm
Materiaal: Plastic
Kleur: Albastwit
Aantal naalden in elke maat: 5 stuks
Lengte van de naalden: 20 cm


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken