Prym

Ergonomische Sokkennaalden - Carbon Technology

Vanaf € 12,50  Vanaf € 12,50

Kies Lengte / Dikte

Deze klassieke, zwarte, ergonomische sokkennaalden van Prym zijn het resultaat van een unieke carbontechnologie. De productie van deze elegante breinaalden heeft geresulteerd in een robuuste, maar toch lichte en flexibele sokkennaald, die met zijn druppelvormige punten en een driehoekige schacht het plezier van breien van sokken of mouwen verhoogd. Het gladde oppervlak van de schacht draagt eraan bij dat de steken onbezwaard glijden van de ronde punten naar de driehoekige schacht. De druppelvormige punten maken het tegelijkertijd gemakkelijker om de draad te pakken en te leiden, en dragen eraan bij dat de draad niet snel van de punt valt.

Deze "Carbon Technology" verschilt van Prym’s witte Ergonomische Sokkennaalden door iets stijver te zijn om mee te werken. Hier kun je je voordeel mee doen, als je graag een dichte steken-structuur wilt creëren. De sokkennaalden zijn verkrijgbaar in 15 cm en 20 cm, en vanaf 2 mm, dat maakt ze perfect voor kleine, fijne breiprojecten, zoals babysokjes.

Materiaal: Plastic
Lengte: 15 cm en 20 cm
Maten van de breinaalden: 2 mm - 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4 mm
Kleur: Zwart / Wit
Aantal naalden per verpakking: 5 stuks


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken