addi

Crasy Trio

Vanaf € 19,50  Vanaf € 19,50

Kies Lengte / Dikte

addi Crasy Trio maakt het breien met zelfs de kleinste diameter mogelijk zonder problemen. Ga je sokken, mouwen of iets anders met een kleine diameter breien, kun je nu werken met naalden. De naalden werken precies hetzelfde als sokkennaalden, waar je de steken verdeeld over twee van de naalden en breit met de derde naald. De naaldpunten bestaan uit metaal en zijn 8,5 cm lang, en zijn verbonden door een korte, buigzame kabel in het midden. In totaal zijn de naalden 21 cm. Het flexibele midden maakt, dat de naalden fijn in de hand liggen, en gebogen kunnen worden zodat ze niet in de weg zitten. Dit is een leuke, alternatieve manier van breien. 

addi Crasy Trio heeft een gewone punt aan de ene kant en een LACE punt aan de andere, ideaal voor allerlei soorten garen. Je kunt de naalden ook heel handig gebruiken als kabelnaald.

De naalden zijn nikkelvrij en weet je niet zo goed hoe ze te gebruiken, in elke verpakking vind je een toelichting voor het gebruik (NB: toelichting alleen in het engels en duits, maar addi heeft een reeks zeer duidelijke foto’s toegevoegd).

Lengte: 21 cm
Dikten: 2,0 - 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 

Angela

Erg handige breinaalden. Om sokken te breien wil ik niet meer anders.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken