BESPAAR 14%

KnitPro

Nova Metal Verwisselbare Rondbreinaaldenset - Deluxe

text_you_save

€ 74,20  Vanaf € 64,00

Hier vindt u een set verwisselbare rondbreinaalden van holle messing cillinders. Het gepolijste oppervlak maakt de rondbreinaalden een genot om mee te breien. Het innovatieve ontwerp maakt het makkelijk de kabels op de breinaalden aan te sluiten, en zorgt voor een gladde overgang tussen breinaald en kabel. De uiteindes van de breinaalden lopen spits toe, waardoor zij zich goed lenen voor allerlei breiprojecten voor zowel beginners als geoefende breiers.

Het lichte en sterke messing heeft verschillende voordelen. Het lichte gewicht maakt de breinaalden zeer comfortabel te handteren, waardoor u uren kunt breien zonder last van uw handen of vingers te krijgen. De stevigheid van de messing zorg voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid.

Een gestroomlijnd productieproces maakt het mogelijk de Nova Metal-serie tegen een zeer voordelige prijs te verkopen. KnitPro Nova Metal - de beste en goedkoopste breinaalden van messing. 

De set is verkrijgbaar in drie uitgaves: Beginner, dikke breinaalden en Deluxe.

De deluxeset bestaat uit 8 verwisselbare rondbreinaalden met breedtes van 3,5 tot 8 mm. Daarnaast zijn er ook 4 kabels (1x60, 2x80, 1x100 cm), 8 stoppers en 4 kabelsleutels. De set wordt geleverd in een praktische doorzichtige etui welke sluit met een rits. Elke kan heeft 7 zakken, zodat u eenvoudig uw breinaalden op orde heeft. Het etui is uitgerust met een extra vak waarin u gemakkelijk uw toebehoor of kleine projecten kunt opbergen. Ook wordt een doorzicht kabeletui meegeleverd, zodat u altijd weet waar uw kabels te vinden zijn.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een review

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken