Hobbii

Bamboo Deluxe verwisselbare rondbreinaaldenset (3-8 mm)

text_you_save

€ 100,00  Vanaf € 74,00

Fijne grote set met verwisselbare breinaalden in een uitgelezen bamboe-kwaliteit, vervaardigd bij KnitPro, speciaal voor Hobbii.

KnitPro is één van de leidende producenten van kwaliteitsbreinaalden, -haaknaalden en bijbehorende accessoires in de wereld, en ze worden verkocht in meer dan 50 landen.

Onze breinaaldpunten, uitgevoerd in een wereldkwaliteit bamboe, hebben een goede vorm en een blanke finish, dus het garen glijdt gemakkelijk over de naalden terwijl je breit. De set is uitgevoerd in messing en past perfect bij de zachte kabels. Omdat de set ontwikkeld is door KnitPro, kun je hem zonder problemen combineren met alle andere KnitPro producten. 

De mooie doos bevat de volgende inhoud:

  • 9 maten breinaaldpunten:  3, 3½,4, 4½, 5, 5½, 6, 7 en 8 mm
  • 4 kabels: 1 stk 60 cm, 2 stk 80 cm, 1 stk 100 cm. De lengte is inclusief de breinaaldpunten.
  • 2 kabelverlengers
  • 8 kabelstoppers

De rondbreinaalden gebruik je niet uitsluitend om rond te breien, maar zijn ook ideaal, als je heen en weer breit. Gebruik je rondbreinaalden in plaats van algemene breinaalden, dan zul je merken dat het gewicht van je breiwerk niet aan de breinaalden hangt en daardoor je onderarmen niet belast. Vooral bij grotere projecten is het fijn dat het handwerk op je schoot ligt, terwijl je breit.

Je schroeft eenvoudig de verwisselbare breinaaldpunten aan de kabel, al naar gelang de dikte en lengte die je nodig hebt. Denk er altijd aan, om de kleine sleutel die wordt meegeleverd te gebruiken en je naaldpunt vast te zetten - zodat de punten niet los gaan onder het werken.

De kabelverlengers kun je gebruiken als je extra lange rondbreinaalden nodig hebt. Hier verbindt je eenvoudig de kabels met de verlengers en schroeft , net als bij de naaldpunten, ze vast met de sleutel. De kabelstoppers worden gebruikt als je behoefte hebt aan het ‘’parkeren’’ van je breiwerk, terwijl je de naaldaunten bijvoorbeeld gaat gebruiken voor de mouwen.

Met deze set, die de 9 meest gebruikte maten in een topkwaliteit bevat, zul je nauwelijks een naalddikte of een kabel missen tijdens het breien. De doos is ideaal om de set in te bewaren, en geeft een mooi overzicht op je brei-uitrusting, dus kun je je tijd gebruiken om te breien in plaats van om te zoeken naar je breinaalden. En het is ook nog eens een mooi kado voor een breister!

Veel plezier!

P.S. Met de buigzame en soepele kabels heb je ook de mogelijkheid om met de Magic Loop techniek te breien. Zo kun je bijvoorbeeld sokken of mouwen rond breien, ondanks een gering stekenaantal. De techniek neemt minimaal 80 cm kabel. Er zijn veel goede video’s op bijvoorbeeld Youtube te vinden, waar je de techniek kunt bekijken. Als je de Magic Loop techniek goed beheerst, kun je je sokkennaalden vaarwel zeggen. 

Nicole

Prachtige duurzame set, ben er erg blij mee. Werkt erg fijn, kabels blijven goed vast zitten dankzij de meegeleverde 'sleutels' en zijn ook makkelijk te verwisselen, garen glijden goed van de naald af.
Helaas brak bij mij de 3.5 mm naald bij het verwisselen.. Dit is heel netjes opgelost door Hobbii!
Nu zijn deze naalden natuurlijk wat kwetsbaarder dan metalen naalden, dus moet je er wel iets voorzichtiger mee zijn!
Verder ben ik zeer tevreden over deze set.


Kirsten

Mooie uitgebreide set, werkt prettig. Helaas kan je na een stuk breien de dikte van de naald niet meer lezen (dit vervaagt) en is de 3mm naald al vrij snel afgebroken, uiteraard midden in een project dus dat moet helemaal opnieuw... Kan natuurlijk gebeuren bij dunne houten naalden maar wel heel zonde!


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken