Hobbii

Breikussen Deluxe

€ 40,50  Vanaf € 40,50

Kies Grootte

Ons vorige breikussen werd zo goed ontvangen dat we ons assortiment hebben uitgebreid met deze mooie Deluxe versie tezamen met een Basic kussen (de link naar de Basic versie vind je rechts op de pagina boven deze tekst).

Het kussen heeft een zeer goede pasvorm en is de perfecte mix van zacht en stevig. Er zijn vele gebruiksmogelijkheden: Het ondersteunt je zere rug, fungeert als armsteun, als je het omgekeerd op je schoot legt, als hoofdkussen als je toe bent aan een middagslaapje.

Het kussen is gevuld met kapok, dat zich perfect naar je lichaam vormt.

Sommigen van ons hier op kantoor gebruiken het kussen ook tijdens de werkdag, wanneer de rug een beetje pijnlijk is geworden en wat ondersteuning nodig heeft. Het is echth et perfecte kussen voor tijdens het breien, maar ook tijdens de rest van de dagen, als je lichaam wel een helpende hand kan gebruiken.

Als je nog nooit van kapok hebt gehoord, introduceren we het graag voor je hier, want kapok is een echt fijn milieuvriendelijk product.

De kapokvezels komen uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Van kapok wordt gezegd dat het CO2-neutraal is omdat de bomen meer CO2 opnemen dan wordt besteed aan het transport van de vezels van het bos naar de consument.

De kussens worden gemaakt in een Deens naai-atelier in Vietnam, waar veel nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de producten en goede arbeidsomstandigheden voor de medewerkers.

Het breikussen is verkrijgbaar in een “basic” uitgave, gevuld met een polyestervulling, en een “deluxe” uitgave, welke gevuld is met het natuurlijke materiaal kapok.

Probeer het kussen zelf en raak overtuigd van de geweldige eigenschappen van kapok, en krijg tegelijkertijd een betere lichaamshouding, als je zit te handwerken of te lezen.

Heel veel plezier!

Materiaal:
Overtrek: 100% katoen
Vulling: Kapok

Afmetingen (Large): ca. 65 x 19 cm
Afmetingen (Medium): ca. 50 x 18,5 cm 

We raden aan om vlekken te verwijderen met een doekje met warm water en een milde zeep. 

Riet Verhoeven r

Wat een fijn kussen.
Ik gebruik het voor meerdere dingen.
Zo fijn goede steun , je kunt er alle kanten mee op.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken