Hobbii

Binnenkussen Deluxe 40 x 50 cm

€ 13,50  Vanaf € 13,50

Ons fijne binnenkussen Deluxe heet niet alleen Deluxe, maar is ook Deluxe. Het kussen is namelijk gevuld met fantastische kapokvezels.

Als je nog niet eerder hoorde van kapok, dan introduceren wij het hier voor je, want kapok is een echt fijn milieu-vriendelijk product.

Haak of brei je een pop of knuffel voor je kind of kleinkind? Dan kun je de kussenvulling ook gebruiken om deze op te vullen. Knuffels met kapok als vulling zijn perfect voor baby’s, die alles in de mond stoppen. Want de plek die nat wordt van het sabbelen kan snel een groeibodem zijn voor bacteriën en schimmels, als de knuffel gevuld is met de traditionele polyester of katoenen vulling. Met kapok als vulling, zul je dit vermijden.

De kapokvezels komen uit zowel Zuid-Amerika, Afrika als Azië. Van kapok wordt gezegd dat het CO2 neutraal is, dat de bomen meer CO2 absorberen, dan er wordt gebruikt voor transport van de vezels van het bos naar de consument. De kussens zijn voorzien van een rits, dus je kunt zelf de hoeveelheid vulling ook nog bijstellen, al naar gelang je een dik of dun kussen nodig hebt. 

Als je op een gegeven moment vindt, dat het kussen een beetje ‘ingezakt’ is, laat het dan een keertje meedraaien in de droger, dan worden de vezels weer ‘voller’.

De kussens worden geproduceerd in een Deens naaiatelier in Vietnam, waar veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de producten en goede arbeidsomstandigheden voor de werknemers.

Aanbevolen wordt om eventuele vlekken te behandelen met een warm, vochtig doekje met milde zeep. 

Afmeting: 40 x 50 cm
Inhoud: Kapok

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (11)

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken