Go Handmade

Beweegbare gewrichten voor Amigurumi

Kies Grootte

Met deze beweegbare gewrichten kun je de benen, armen en oren van handgemaakte knuffels beweegbaar maken. Haak of brei de afzonderlijke lichaamsdelen apart en voeg het gewricht toe net voor het afwerken van de delen. Het gewricht werkt volgens hetzelfde principe als de veiligheidsogen - hier verbind je gewoon twee lichaamsdelen met elkaar.

D.w.z. het langwerpige deel wordt door bijvoorbeeld de steken van het been gestoken zodat het naar het lichaam wijst. Om het been met het lichaamsdeel te verbinden, steek je ook het langwerpige deel door het lichaamsdeel en plaatst de platte schijf van binnenuit.

Bekijk de video's die laten zien hoe je voor een veilige montering zorgt. Test altijd of de gewrichten volledig vastzitten voordat je het speelgoed in gebruik geeft.

De gewrichten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat kunt kiezen voor het te maken knuffeldier.

Aantal: 8 gewrichten per verpakking

Het product is getest en geslaagd voor het gehalte aan niet-schadelijke stoffen (certificaat EN71-3). 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken