Kakej by Planetwize

Bento Bag - XL

7.000 points

This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here

Kies kleur:

De Bento Bag is een japans geïnspireerde origami tas in biologische katoen. Je kunt de tas gebruiken als een kleine projectbag of als een kleine organiser voor je gereedschappen in een grote projectbag. Je kunt een Bento Bag ook gebruiken als een stijlvolle verpakking voor kadootjes.

De tas is verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren/patronen. De tas sluit door de twee flappen samen te knopen.

Deze Bento Bags worden geproduceerd van GOTS gecertificeerde biologische katoen. Dit betekent dat de tassen worden gemaakt onder verantwoorde omstandigheden, en dat er geen giftige stoffen zijn gebruikt tijdens het proces, bijv. het verven. De keuze van milieuvriendelijke producten maakt een verantwoorde levensstijl mooier en makkelijker. De holistische kijk van de producent op duurzaamheid gaat ook op in de keuze van de emballage.

Afmeting: 35 cm x 20 cm (midden tot bodem)

Bento Bag is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in India.

 


Tara

Kleur: Green / White Stripes
Mooie tas opgespaard van de spaarpunten. :) Geen rondslingerende spullen meer op de tafel en het staat nog eens gezellig ook! En er past véél meer in dan dat je in eerste instantie zou denken.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken