Kakej by Planetwize

Bento Bag - Large

6.300 points

This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here

Kies kleur:

De Bento Bag is een japans geïnspireerde origami tas in biologische katoen. Je kunt de tas gebruiken als een kleine projectbag of als een kleine organiser voor je gereedschappen in een grote projectbag. Je kunt een Bento Bag ook gebruiken als een stijlvolle verpakking voor kadootjes.

De tas is verkrijgbaar in twee kleuren. De ene met blauwe en witte strepen en een voering in een lichte aardetint. De tweede in een mooi visgraatmotief met groene en witte strepen. De tas sluit door de twee flappen samen te knopen.

Deze Bento Bags worden geproduceerd van GOTS gecertificeerde biologische katoen. Dit betekent dat de tassen worden gemaakt onder verantwoorde omstandigheden, en dat er geen giftige stoffen zijn gebruikt tijdens het proces, bijv. het verven. De keuze van milieuvriendelijke producten maakt een verantwoorde levensstijl mooier en makkelijker. De holistische kijk van de producent op duurzaamheid gaat ook op in de keuze van de emballage.

Afmeting: 28 cm x 17 cm (midden tot bodem)

Bento Bag is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in India.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken