Hobbii

Adventskalender voor breisters

BESPAAR 96,00 € 96,00 €

Levering 2-6 Werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 € / Gratis vanaf 79,00 €

Wij hier bij Hobbii, zijn dol op de kersttijd. Wij houden van de gezelligheid van advent, de geur van koekjes bakken, kerstversiering overal in huis, vuur in de open haard en niet in het minst de uren met garen in onze handen.

Maar het wachten op kerst kan lang duren, want nooit voelen 24 dagen zo lang als in de decembermaand (in sommige landen 25 dagen). Daarom willem we je helpen in de lange en gezellige kersttijd. We hebben een adventskalender gemaakt voor degene, die houdt van breien - vol met verrassingen en kerstsfeer!

De Adventskalender bestaat uit vier pakjes, en elke adventzondag open je één van de pakjes. Elk pakket is een verrassing van gemengd garen en toebehoren, samen met een link en een QR-code naar een nieuw patroon, als je inspiratie nodig hebt voor wat te maken met het garen uit het pakket. En natuurlijk heeft de kerstman enkele leuke extra's toegevoegd, als we hem goed kennen. Gebruik de wachttijd voor het vinden van 3,5 en 4,0 mm sokkennaalden samen met een 5,0 mm rondbreinaald (80 cm) tussen je gereedschap - die heb je nodig.

De Adventskalender is ook een perfect kerstkado voor een geliefde waarvan je weet dat ze van breien houdt.

We hopen, dat deze adventskalender eraan kan bijdragen, dat december nog gezelliger wordt. Heel veel kerstplezier!

 

Let erop dat de adventskalender niet geschikt is voor personen met een wolallergie.


NB: Als de adventskalender samen met andere producten wordt besteld, wordt de rest van de bestelling apart verstuurd. Je betaalt geen extra verzendkosten, als het in dezelfde bestelling zit.

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (2)

Tirza

De afgelopen 2 zondagen een doosje uitgepakt. Heel leuk die verrassingen in het doosje en de patronen die je erbij kunt downloaden. Ik heb al een paar items gebreid met het verrassingsgaren van deze Adventkalender. Nog 2 doosjes te gaan, ik ben benieuwd!


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken