BESPAAR 13%

Hobbii

Adventskalender voor breisters

text_you_save

€ 99,00  Vanaf € 86,00

Bij Hobbii zijn we dol op de kersttijd. We houden van de gezelligheid die hoort bij advent, de geur van koekjes in de oven, kerstversiering door het hele huis, vuur in de open haard en niet in het minst de uren met garen in de handen. 

Maar wachten op kerst kan ook een beetje zwaar zijn, nooit voelen 24 dagen zo lang als in de decembermaand (of 25 dagen in sommige landen). Daarom willen we jullie door de lange wachttijd tot kerst heen helpen. We hebben een adventskalender gemaakt voor degene, die houdt van breien verrassingen en natuurlijk kerst!

De Adventskalender bestaat uit vier pakjes. Elke zondag van advent mag je een pakje openen. Elk pakje is tot de rand gevuld met gemengd garen en toebehoren, samen met een link naar een nieuw patroon, als je inspiratie nodig hebt voor wat te maken met het garen uit het pakket. En natuurlijk hebben de kerstmannen in ons magazijn ook enkele extra verrassingen.

De kalender heeft een totale waarde van meer dan  €145, en is goed gevuld. 

De adventskalender is ook een geweldig vroeg kerstgeschenk voor een geliefde, waarvan je weet dat ze van garen houdt.

We hopen, dat deze adventskalender kan bijdragen aan een nog gezelliger december. Heel veel kerst-plezier!

Deelnemen aan de #hobbiiadvent verloting
Deel een foto van het ontvangen van de adventskalender op Facebook of Instagram met #hobbiiadvent en loot mee in de verloting van 10 bollen Soft Alpaca in kleuren naar keuze. We trekken drie gelukkige winnaars aan het eind van december. De winnaars krijgen rechtstreeks bericht vanaf het platvorm, waarop ze de foto hebben gedeeld. Als je deelneemt aan de verloting, deel je een foto die je zelf hebt gemaakt, en geef je Hobbii toestemming om de foto te gebruiken voor marketing en op sociale media.

LET OP! Als je de adventskalender samen met andere producten besteld, wordt de rest van de bestelling in een apart pakket verzonden. Je betaalt uiteraard geen extra verzendkosten voor dat pakket. Fijne kerst! 

Houd er rekening mee dat de adventskalender niet geschikt is voor mensen met een wolallergie. 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken